FANFARE ST. WILLIBRORDUS
Dat er vol inzet en enthousiasme wordt toegewerkt naar ons Herfstconcert was afgelopen week weer duidelijk. Dinsdag een goed bezette repetitie, en donderdag wederom maar 1 muzikant afwezig. Dank voor deze prachtige inzet.

Donderdag 29 november om 20.00 uur in Zaal de Luifel. Opruimen stoelen : Tweede Bugels

JEUGDORKEST ELTURO
Woensdag 28 november repetitie om 18.45 in Ellenhof te Ell.

HERFSTCONCERT
We kunnen terugkijken op een prachtig Herfstconcert.
Een mooie opkomst van ons publiek, en samen met de Myouthic Big Band hebben we de toeschouwers een mooie muziekavond aangeboden.
De fanfare had een fijn concert samengesteld, en de BigBand liet verschillende genres horen, met regelmaat aangevuld met mooie zang.
Dus een concert waar we met trots op terug kijken, en waarvoor we ook langs deze weg alle deelnemers willen danken, en zeker ook alle muziekliefhebbers die kwamen luisteren.

Volgens jaar 7 april is er weer een nieuwe kans tijdens ons Lenteconcert!

VIBRAFOON
De fanfare had al jaren een vibrafoon, die op z’n laatste benen stond. In het werk Aurora was een belangrijke partij ingevuld voor de vibrafoon, wat de fanfare noopte om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar.
Gelukkig hadden we in 2018 een mooie gift van ons Damescomité gekregen, die we nog in de kast hadden liggen, en waar we nu een prachtige vibrafoon van hebben kunnen kopen.
Een mooie aanvulling op ons instrumentarium, waar men dus afgelopen zondag al van kon genieten. Met dank aan ons Damescomité!

KERST
De komende weken zal voor een groot deel in het teken staan van de Kerst. We zullen gaan werken aan ons programma voor de Heilige Mis met Kerst, en wie weet komt er al een stuk uit de hoge hoed voor het muziekproject van 2019.

Like usFACEBOOK
Ook onze fanfare kun je nu liken via Facebook. We hebben al vele volgers, maar het zullen er zeker nog veel meer gaan worden.

AFMELDEN
Ben je onverhoopt verhinderd meld je dan voor de repetities af bij Inge, en voor optredens bij Rudie
.

Zo. 23 Dec.