Stichting Damescomité

* Anne-marie Palmen-Bakkes
* Mien Baens-Stals
* Corry v. Dael-Custers

Het dames comité zet ieder jaar enkele activiteiten uit, met het doel om geld bijeen te krijgen waarmee ze de fanfare kunnen steunen. Het DC bestaat momenteel alleen uit dames, maar mannelijke aanvulling is van harte welkom.
Het DC organiseert ieder jaar in oktober een wandeltocht, waar het regelmatig voorkomt dat er meer dan 1000 wandelaars meelopen, die onderweg kunnen genieten van o.a. heerlijke erwtensoep of spek, gemaakt door het DC.
Vele jaren geleden is er begonnen met een hobbymarkt in De Zaal, en ondertussen is dit een Hobby Kerstmarkt geworden die begin december ieder jaar weer veel bezoekers trekt.
Ook voor diverse fanfare activiteiten ondersteunt het DC waar mogelijk.
Door de jaren heen heeft het DC verschillende spullen aangeschaft en gemaakt, die men nu bij het DC kan huren in geval men een feestje heeft. Zo kun je huren.
Partytenten van 10 x 4 meter
Een grote boog
Een kroon
Gouden, Rode en Witte rozen
Bord “Hulde aan het gouden paar”.

Heeft U zo’n feestje, kunt U bellen met 0495-561643

DAMES COMITÉ SCHENKT FANFARE ST. WILLIBRORDUS NIEUW VAANDEL

Al een hele tijd waren de geruchten dat het nieuwe vaandel van de Fanfare erg mooi zou worden.
Iedereen was erg benieuwd hoe het er uit zou zien.

Op eerste paasdag was het dan zover. Tijdens een prachtige, door de Fanfare opgeluisterde Hoogmis van Pasen werd het vaandel in de kerk onthuld en ingezegend door pastoor Notermans. Onder luid applaus viel het beschermende doek van het nieuwe vaandel en werd het vol bewondering door de aanwezigen aanschouwd. Werkelijk prachtig handwerk in mooie kleuren en met passende applicaties.

Na afloop van de mis werd het vaandel door de voorzitster van het Dames Comité, Toos Kunnen, aan de voorzitter van de fanfare overhandigd.
De voorzitter liet aan vaandeldrager Jac Bensch de eer om het vaandel als eerste te dragen. Jac maakte een ererondje door 'Ut Opsjupperke' en aan zijn gezicht was duidelijk te zien dat hij het prachtig vond om met zo een mooi vaandel voorop te mogen gaan.

De Fanfare zal in de toekomst gepresenteerd worden met een in het oog springend vaandel. We zullen het met trots volgen.

Dames comité, hartelijk dank.