Bedankt
Agenda
Waar naar toe
Jeugdorkest ELTURO
Jeugdfanfare St. Willibrordus Stramproy bestaat al sinds 1982.
Vanaf januari 2015 is onze jeugdfanfare samengegaan met de jeugdfanfare van Tungelroy en Ell.
Samen hebben ze de naam Jeugdorkest Elturo bedacht.  Dit jeugdorkest bestaat uit een enthousiaste groep van ruim dertig jeugdleden van de fanfare uit Ell, Tungelroy en Stramproy. Ze hebben iedere woensdag avond repetitie van 18:45 – 19:45 uur en staan onder de deskundige leiding van Mia Claessen. Ze repeteren afwisselend in Ell, Tungelroy en Stramproy. Regelmatig treden ze gezamenlijk op in een van de dorpen. Naast de optredens worden er ook vaker niet-muzikale activiteiten georganiseerd zoals zwemmen, schaatsen, barbecue of iets anders.

De muzikanten hebben minimaal een tot anderhalf jaar muziekles bij muziekschool het Rick op een fanfare instrument. In het jeugdorkest leren ze om samen te spelen en hetgeen ze geleerd hebben in de praktijk te brengen. Tevens is het jeugdorkest een voorbereiding op de grote fanfare.

De jeugdcommissie is het eerste aanspreekpunt voor de jeugdleden van jeugdorkest Elturo. De jeugdcommissie van Stramproy bestaat uit Susan Steijvers, Sharon Creemers, Anita Palmen en Inge Camp.

Jeugdleden van Stramproy van jeugdorkest Elturo kunnen met vragen terecht bij Susan Steijvers of Sharon Creemers. Moet je je een keer afmelden voor de repetitie of optreden, dan kan dit bij Sharon Creemers.

Bij vragen over muzieklessen en de grote fanfare kunt u zich wenden tot
Inge Camp.

Assistent
Assistent
Directie
 
Assitent
Voorzitster


Het Jeugdorkest in 2015


Terug naar boven 

 
Hoofdsponsor
Weert Groep
Jumbo Jansen - Puts
Dropbox
Ga naar Dropbox
Stuur je bestanden naar Dropbox
Social media
Like us
Bedankt
 

 

     

 

   
   
   
   
Powered by FraRo 2010-2018